Paroc Akustiikka (PARAFON) on osa ROCKWOOL konsernia. Lokakuusta lähtien kotisivujen sisältö löytyy osoitteesta parafon.com.

Armstrong-listat

Prelude T-24 XL²Image

Prelude T-24 XL²

Prelude T-24 XL² -kannatinlistan valmistusmateriaalina on alumiini, joka näkyviltä osiltaan on maalattu valkoiseksi. Ripustusjouset ovat jousiterästä ja ripustuslangat galvanoitua terästä. Prelude T-24 XL² -kannatinlistajärjestelmä on edullinen tapa tehdä alaslaskettu sisäkatto silloin, kun alaslaskun rakennekorkeus on suuri. Useimmat sisäkattolevyt on mitoitettu järjestelmään sopivaksi.

Prelude T-24 CRImage

Prelude T-24 CR (Korroosioluokka C4)

Prelude T-24, korroosioluokka C4 -listojen valmistusmateriaalina on ruostesuojattu alumiini. C4-luokitus tarkoittaa, että listat sopivat erittäin korkean korroosioriskin tiloihin, kuten uimahalleihin, telakoille tai päivittäin pestäviin tuotantotiloihin.   

Tutustu vaativien tilojen 
akustiikkaratkaisuihin >>

 

 

 


Prelude T-15 XL²Image

Prelude T-15 XL²

Korkealaatuinen, palokatkoilla varustettu Armstrongin listajärjestelmä 15 mm leveällä T-kannatinlistalla. Lista on huomaamattomampi kuin 24 mm leveä lista ja sopii käytettäväksi myös E15-reunaisten levyjen kanssa. Valmistettu galvanoidusta teräksestä, joka on maalattu näkyviltä osiltaan. XL²-järjestelmä tekee asentamisesta helppoa, nopeaa ja turvallista. 

Prelude T-35 XL²Image

Prelude T-35 XL²

Prelude T-35 XL² on korkealaatuinen, palokatkoilla varustettu Armstrongin listajärjestelmä 35 mm leveällä T-kannatinlistalla. Käytettäväksi lähinnä suurten teollisuusakustiikkalevyjen tai Paracem-levyjen kanssa. Valmistettu galvanoidusta teräksestä, joka näkyviltä osiltaan on maalattu. XL²-järjestelmä tekee asentamisesta helppoa, nopeaa ja turvallista. 

Prelude T-24 Sixty²Image

Prelude T-24 Sixty²

Listajärjestelmä, jossa on tuplakorkeat listat kantavuuden lisäämiseksi. T-kannatinlistan alalaipan leveys 24 mm. Tarkoitettu tiloihin, joissa voidaan käyttää normaalia vähemmän kiinnikkeitä tai kiinnikkeiden väli on pitkä. Sopii käytettäväksi sekä  Prelude T-24 XL² - että TLX-välilistojen kanssa.

Clean Room T-24 XL²Image

Clean Room T-24 XL²

Clean Room -kannatinlistajärjestelmän valmistusmateriaalina on alumiini. Listoissa on myös PVC-pinnoitettu tiiviste parhaan tiiviyden saavuttamiseksi. Listat on luokiteltu ISO-standardin 14644-1 mukaan luokkaan ISO 4 eivätkä ne toimi bakteerien kasvualustana. Listajärjestelmä soveltuu erityistä puhtautta ja vesi- tai ilmatiiviyttä vaativiin tiloihin, kuten sairaaloihin ja elintarviketeollisuuden tai lääketeollisuuden tiloihin. Tiiviyden varmistamiseksi tulee akustiikkalevyjä asennettaessa käyttää levynpidikkeitä. Listoilla on hyvä korroosionkestävyys. Niitä voi käyttää myös ympäristöissä, joissa ei saa olla magneettisuutta.

 

Tutustu vaativien tilojen 
akustiikkaratkaisuihin >>

 

 

 


Silhouette 15 XL²Image

Silhouette 15 XL²

Silhouette XL² on design-listajärjestelmä kohteisiin, joihin halutaan tyylikästä ulkonäköä. Tarkoitettu käytettäväksi E15-reunaisten levyjen kanssa. Listojen päät on taivutettu sisäänpäin, taitoksessa on 6 mm:n rako.

Interlude 15 XL²Image

Interlude 15 XL²

Interlude 15 XL² on design-listajärjestelmä kohteisiin, joihin halutaan tyylikästä ulkonäköä. Tarkoitettu käytettäväksi E15-reunaisten levyjen kanssa.