Paroc Akustiikka (PARAFON) on osa ROCKWOOL konsernia. Lokakuusta lähtien kotisivujen sisältö löytyy osoitteesta parafon.com.

Seinäakustiikkalevyt

PARAFON Wall PanelImage

PARAFON Wall Panel

PARAFON Wall Panel on  suoraan seinään asennettava iskunkestävä akustiikkalevy. Sitä voidaan käyttää tilan ainoana äänenvaimennuselementtinä tai täydentämään alakattoon asennettuja akustiikkalevyjä erittäin vaativissa ympäristöissä, kuten kouluissa, päiväkodeissa ym. Pinta on verhoiltu vahvalla Slugger-lasikudoskankaalla, joka hylkii likaa ja on helposti puhdistettava. Saatavana valkoisena, harmaana ja mustana. Levyä voi käyttää myös ilmoitustauluna. 

PARAFON Perforated Steel Cassette (PARAFON IV-rpg)Image

PARAFON Perforated Steel Cassette (PARAFON IV-rpg)

PARAFON IV-rpg on reikäpeltiverhoiltu akustiikkalevykasetti, jota voidaan käyttää teollisuustiloissa, konehalleissa ja muissa mekaanista kestoa vaativissa tiloissa. Levyn ydin on palamatonta kivivillaa ja sen päällä on rei'itetty metallipinnoite, joka on taivutettu levyn taakse peittämään levyn pitkät reunat. 

PARAFON Buller PerformImage

PARAFON Buller Perform (PARAFON Buller-rpg)

PARAFON Buller-rpg on kapseloitu, reikäpeltiverhoiltu akustiikkalevykasetti, jota voidaan käyttää teollisuustiloissa, konehalleissa ja muissa mekaanista kestoa vaativissa tiloissa. Levyn ydin on mustalla huopapinnalla verhoitua, reunakäsiteltyä ja taustapinnoitettua palamatonta kivivillaa (Buller Black) ja sen päällä on galvanoitu rei'itetty metallipinnoite, joka on taivutettu levyn taakse peittämään levyn pitkät reunat.

PARAFON Buller Perform (PARAFON Buller-rpv)Image

PARAFON Buller Perform (PARAFON Buller-rpv)

PARAFON Buller-rpv on kapseloitu, reikäpeltiverhoiltu akustiikkalevykasetti, jota voidaan käyttää teollisuustiloissa, konehalleissa ja muissa mekaanista kestoa vaativissa tiloissa. Levyn ydin on mustalla huopapinnalla verhoitua, reunakäsiteltyä ja taustapinnoitettua palamatonta kivivillaa (Buller Black) ja sen päällä on valkoinen rei'itetty metallipinnoite, joka on taivutettu levyn taakse peittämään levyn pitkät reunat.

PARAFON Buller MeshImage

PARAFON Buller Mesh (PARAFON SM-kasetti)

PARAFON SM -kasetti on kapseloitu akustiikkalevy vaativiin kohteisiin ja olosuhteisiin. Levy koostuu kuumasinkitystä metalliverkosta, jonka sisällä on palamattomasta kivivillasta valmistettu PARAFON Buller -akustiikkalevy. Tuotteen paloluokitus on A1 (EN 13501-1).