Paroc Akustiikka (PARAFON) on osa ROCKWOOL konsernia. Lokakuusta lähtien kotisivujen sisältö löytyy osoitteesta parafon.com.

Teollisuuden moduulikatot

PARAFON BullerImage

PARAFON Buller

PARAFON Buller -akustiikkalevy on klassikko, jota käytetään laajasti erilaisissa teollisissa ympäristöissä ja muissa paloturvallista äänenvaimennusta vaativissa kohteissa. Kivivillan hyvät palo-ominaisuudet -  joiden ansiosta tuotteet pitävät muotonsa myös erittäin korkeissa lämpötiloissa - sekä äänenvaimennuskyky tarjoavat erittäin hyvän ratkaisun vaativiin olosuhteisiin esimerkiksi teollisuustiloissa, varastoissa, urheiluhalleissa, pysäköintihalleissa ym. sisätiloissa. PARAFON Buller -akustiikkalevystä on saatavana eri värejä, paksuuksia ja kokoja. Levyissä on pinnan värinen reunakäsittely.

PARAFON Buller SolidImage

PARAFON Buller Solid

PARAFON Buller Solid on teollisuuskäyttöön suunniteltu akustiikkalevy, jota voidaan käyttää myös seinissä, kun pinnan on kestettävä iskuja ja kovaa käsittelyä. PARAFON Buller Solidin pinta on vahvistettu iskunkestävällä lasikudoskankaalla. Tuotteen paloluokitus on A1 (EN 13501-1). Akustiikkalevyn ydin on palamatonta kivivillaa, joka pitää muotonsa myös tulipalojen yhteydessä esiintyvissä erittäin korkeissa lämpötiloissa.