Muut eristeet

Meiltä löydät tehokkaasti lämpöä eristävät seinäeristeet muun muassa saunan eristämiseen, julkisivuremontteihin, puu- ja betonirakenteiden lisälämmöneristykseen sekä laitekotelointiin. Seinäeristeet on valmistettu palamattomasta kivivillasta, jonka palo-ominaisuudet tai lämmönvastus eivät heikkene ajan kuluessa.
PAROC FPS 8aImage

PAROC FPS 8a (Termolevy, Saunalevy)

PAROC FPS 8a saunan eristelevy on palamaton kivivillaeriste, jota käytetään sisäpuoliseen eristämiseen alumiiniteipillä (esim. PAROC Alumiiniteippi XST 030) tiiviisti saumattuna; laitekotelointiin, laitteiden hikoilusuojana, talousrakennusten, viljakuivureiden ja saunojen lämmön- ja ääneneriste. Palosuojaukseen vain viranomaisen hyväksynnällä. Huom! Ei sovellu rakenteiden ulkopuolelle pinnan tiiveyden takia. Levyä on helppo käsitellä, ja se on kätevä asentaa erilaisiin rakenteisiin. Palosuojalevyssä on alumiinipinnoite, joten sitä ei välttämättä tarvitse peittää sisustusmateriaalilla. 

Tästä linkistä löydät mm.:
- Kivivillan käsittely- ja asennusohjeen 
- CAD-kuvat


PAROC WAS 25tImage

PAROC WAS 25t (Jäykkä kivivillalevy)

PAROC WAS 25t on palamaton, jäykkä ja tehokkaasti lämpöä eristävä eristelevy, jota käytetään lisälämmöneristeenä puu- ja kivirakenteissa. Voidaan käyttää myös akustisiin ratkaisuihin, jos kohteessa ei ole visuaalisia vaatimuksia. Palonsuojaukseen paloviranomaisten hyväksynnällä. Levyssä on vaalea lasikuituhuopapinnoite.

30 mm tuotteella on K210-suojaverhousluokka. Katso kiinnitysohjeistus Paroc Rakennevalitsimesta.

Tästä linkistä löydät mm.:
- Kivivillan käsittely- ja asennusohjeen 
- CAD-kuvat