Ulkoseinien eristeiden asennustuotteet

Eristevillojen lisäksi saat Parocilta kaikki ulkoseinien eristeiden asennustuotteet saumateipeistä tiilisiteisiin. Asennustuotteiden avulla eristyslevyt ovat asennettavissa helposti ja varmasti. Tutustu myös Parocin eristevillojen asennusohjeisiin
PAROC XFB 001Image

PAROC XFB 001 (Tiiliside)

PAROC XFB 001 -tiilisidettä käytetään tiiliverhouksen sitomiseen kiviaineiseen runkorakenteeseen. Tiiliside on tehty haponkestävästä teräksestä. Seinän maksimikorkeus  ≤ 6 m. PAROC XFW 008 -lukituslevy tiilisiteen lukitsemiseen.

PAROC XFB 002Image

PAROC XFB 002 (Betonikiinnike)

PAROC XFB 002 on eristekiinnike betonialustalle. Lasikuidulla vahvistettu muovinaula kiinnikkeessä mahdollistaa nopean ja helpon asennuksen.

PAROC XFP 002Image

PAROC XFP 002 (Naulausvälike)

PAROC XFP 002 - muovisen naulausvälikkeen avulla estetään tuulensuojaeristeen litistyminen aluslautoja kiinnitettäessä.


PAROC XFS 002Image

PAROC XFS 002 (Julkisivuruuvi)

PAROC XFS 002 on ulkoverhouksen aluspuun kiinnittämiseen tarkoitettu erikoisruuvi. Pituudet 270 mm (suoraruuvaus) ja 330 mm (vinoruuvaus) tarkoitettu PAROC Cortex One 180 mm + CLT-asennukseen.

PAROC XFS 005Image

PAROC XFS 005 (CLT-ruuvi)

CLT-ruuvi PAROC XFS 005 soveltuu 180-220 mm eristeiden kiinnittämiseen CLT-levyyn / puuhun. Ruuvi soveltuu käytettäväksi PAROC XFW 003 Aluslevyn kanssa.

PAROC XFW 003Image

PAROC XFW 003 (Aluslevy)

Metallista PAROC XFW 003 -aluslevyä käytetään eristeiden kiinnittämiseen. Aluslevy on valmistettu galvanoidusta teräslevystä. Soveltuu myös käytettäväksi PAROC XFS 005 CLT-ruuvin kanssa.

PAROC XFW 008Image

PAROC XFW 008 (Lukituslevy)

Ruostumaton teräsprikka PAROC XFW 008 on tarkoitettu PAROC XFB 001 -tiilisiteen lukitsemiseen, jonka avulla eriste puristetaan kiinni kivirakenteeseen.

PAROC XMW 065Image

PAROC XMW 065 (Tuulensuojakangas)

PAROC XMW 065 -tuulensuojakangas on valmistettu polypropeenista. Erinomaisesti tuulelta suojaavaa kangasta käytetään tuulensuojakerroksena tuulettuvissa ulkoseinissä.

PAROC XST 021Image

PAROC XST 021 (Saumausteippi)

PAROC XST 021 -saumausteippiä käytetään tuulensuojaeristeiden ulkokulmien tiivistämiseen, jonka käyttö nopeuttaa ja helpottaa tiivistämiseen käytettävää asennustyötä. Saumausteipin leveys on 350 mm ja siinä on 2 erillistä pitkittäissuuntaista teippipintaa reunoissa. Tuulensuojaeristeiden saumojen teippaus tulee tehdä samanaikaisesti tuulensuojaeristeen asennuksen yhteydessä puhtaalle tuulensuojapinnalle kuivissa olosuhteissa. Saumaamattomia eristeitä ei saa jättää tuulelle alttiiksi pitkäksi aikaa. Teipin varastointilämpötila on +5 - +25 ˚C. Varastointi sisätiloissa. Teippaamista ei tule tehdä pakkasella. 


PAROC XST 022Image

PAROC XST 022 (Saumausteippi)

PAROC XST 022 on hyvin tarttuva saumausteippi, jota käytetään tuulensuojaeristeiden saumojen tiivistämiseen. Tarjolla 60 ja 100 mm leveänä.

Tuulensuojaeristeiden saumojen teippaus tulee tehdä samanaikaisesti tuulensuojaeristeen asennuksen yhteydessä puhtaalle tuulensuojapinnalle kuivissa olosuhteissa. Saumaamattomia eristeitä ei saa jättää tuulelle alttiiksi pitkäksi aikaa. PAROC XST 022 -saumausteipin varastointilämpötila on +5 - +25 ˚C. Varastointi sisätiloissa. Asennuslämpötila -10 - +40 ˚C.

PAROC XST 041Image

PAROC XST 041 (Saumausteippi)

PAROC XST 041 -saumausteippiä käytetään tuulensuojaeristeiden ulkokulmien tiivistämiseen. Sen käyttö nopeuttaa ja helpottaa tiivistämiseen käytettävää asennustyötä. Saumausteipin leveys on 310 mm ja väri musta. Tuulensuojaeristeiden saumojen teippaus tulee tehdä samanaikaisesti tuulensuojaeristeen asennuksen yhteydessä puhtaalle tuulensuojapinnalle kuivissa olosuhteissa. Saumaamattomia eristeitä ei saa jättää tuulelle alttiiksi pitkäksi aikaa. Teipin varastointilämpötila on +5 - +25 ˚C. Varastointi sisätiloissa. Teippaamista ei tule tehdä pakkasella. 

PAROC XST 042Image

PAROC XST 042 (Saumausteippi)

PAROC XST 042 - hyvin tarttuvaa mustaa saumausteippiä käytetään tuulensuojaeristeiden saumojen tiivistämiseen.  

Tuulensuojaeristeiden saumojen teippaus tulee tehdä samanaikaisesti tuulensuojaeristeen asennuksen yhteydessä puhtaalle tuulensuojapinnalle kuivissa olosuhteissa. Saumaamattomia eristeitä ei saa jättää tuulelle alttiiksi pitkäksi aikaa. PAROC XST 042 -saumausteipin varastointilämpötila on +5 ˚C - +25 ˚C. Varastointi sisätiloissa. Asennuslämpötila -10 ˚C - +40 ˚C.