Suunnittelijoille

PAROC-eristeratkaisujen suunnittelu kohteeseen on helppoa, kun käytössäsi on hyvät ohjeet ja oikeat työkalut. Suunnitteluohjeet, CAD-kuvat, detaljit, laskurit, palosuojausoppaat, Palo- ja äänikirja löytyvät kaikki samalta sivulta.

 

PARAFON Step Planning tool

 

Tämän työkalun avulla voit suunnitella seuraavan PARAFON STEP -kattosi. Valitse Step-versio (ristikot tai suora-asennus), kuvio ja väri määrittääksesi ratkaisusi ja nähdäksesi tuloksen kolmiulotteisena näkymänä.

Suunnittelutyökalun avulla voit kokeilla eri yhdistelmiä löytääksesi haluamasi ratkaisun. Täydennä projektisi yksityiskohdat ja saat täydellisen erittelyn tulostettavana PDF-tiedostona. Lisää kattoalue ja kulmalistojen pituus, jos haluat täyden materiaalilaskelman.

 

 

PAROC® Panel Design -sovellus Tekla, Revit- ja ArchiCAD-mallinnukseen

PAROC® Panel Design -sovelluksen avulla voit suunnitella rakennuksen julkisivut, sisäseinät ja sisäkatot Tekla, Revit- ja ArchiCAD-mallinnustyökaluilla. Sovellus käsittää laajan valikoiman elementtirakenteita. Voit valita erilaisia elementtipintoja ja värejä sekä eri elementtityyppejä vaadittujen teknisten ominaisuuksien perusteella. Lisäksi sovellus kattaa erilaisia listoitusvaihtoehtoja ja nurkkaratkaisuja mm. PAROC-nurkkaelementtien kanssa. Sovellus sisältää myös määräluettelon, joka ilmoittaa elementtien sekä rakenteissa käytettyjen listojen määrän.

UUTTA!
PAROC Panel attribute manager Insulated Wall Panel Tool -työkaluun

PAROC® Panel Design -sovellus Revit-ympäristöön 

Sovellus toimii Revit-version 2015 kanssa.

Lataa PAROC Panel Design -sovellus BIMobject®-portaalista 
Lataa PAROC Panel Design -sovelluksen käyttöohjeet pdf-muodossa

 

 

PAROC® Panel Design -sovellus ArchiCAD-ympäristöön

Sovellus toimii ArchiCAD-versioiden 15-19 kanssa.

Lataa PAROC Panel Design -sovellus Windows-käyttöjärjestelmälle (zip, 15 Mb) 
Lataa PAROC Panel Design -sovellus Mac-käyttöjärjestelmälle (zip, 15 Mb)
Lataa PAROC Panel Design -sovelluksen käyttöohjeet pdf-muodossa (pdf, 400 kb) 

Luotettavat ratkaisut iv-konehuoneisiin

Paroc on kehittänyt kattojen iv-konehuoneiden vaativiin olosuhteisiin luotettavat sandwich-elementtiratkaisut. Suunnittelu ja rakentaminen on helppoa ja nopeaa, kun käytät apunasi valmiita CAD-kuvia.

Detaljeihin pääset tutustumaan täällä. Voit myös kysyä lisätietoja Paroc Panel Systemin asiantuntijoilta.