Paroc yrityksenä

Paroc yrityksenäParoc Group on kansainvälinen kivivillaeristeiden tuottaja. Pääkonttorimme on Suomessa. Meillä on tuotantolaitoksia viidessä maassa ja edustus 14 maassa.

Parocilla on kerätty tuotanto-osaamista jo 1930-luvulta lähtien. Nykyisin olemme Suomen, Ruotsin ja Baltian maiden johtava eristetoimittaja.

Tuotenimestä PAROC ja tutusta punavalkoraidallisesta pakkauksesta tunnistettavat tuotteemme sisältävät rakennuseristeitä, teknisiin järjestelmiin ja laivoihin tarkoitettuja eristeitä, sandwichelementtejä sekä akustiikkatuotteita.

Kehitämme ja testaamme rakennusteknisiä ratkaisuja energiaa säästävästä remonttirakentamisesta passiivitaloihin. Ratkaisumme pienentävät rakennusten energiankulutusta ja päästöjä sekä lisäävät asumismukavuutta.

Asiakaskuntamme vaihtelee omakotirakentajista ja arkkitehdeistä rakennusurakoitsijoihin, jälleenmyyjiin ja teollisuusrakentajiin.

Paroc-konsernin omistavat rahastot, joiden neuvonantajana toimii CVC Capital Partners, sekä vähemmistöomistajina Parocin henkilöstö.

Lue lisää


Haluatko meille töihin? Työpaikat-sivuilta voit lukea lisää Parocista työnantajana >>