Menestyksen takana ovat työntekijät

Paroc työpaikatTyöntekijöiden ansiosta koneet käyvät, teknisiin ongelmiin löydetään ratkaisut ja tuotteiden laatu pysyy korkeana. Työntekijät tekevät kehitystyötä, markkinoivat, myyvät, hallitsevat kokonaisuuksia ja pitävät asiakkaat tyytyväisinä. Paroc rakentuu työntekijöidensä varaan.

Paroc tuottaa ratkaisuja kotien, toimistorakennusten, tehtaiden ja laivojen lämpöeristykseen, akustiikkasuunnitteluun ja paloturvallisuuteen. Ratkaisujemme korkea laatu ja vastuullisuus tunnetaan laajasti. Tuotteidemme menestyksen takana on suuri joukko omistautuneita ja innovaatiotaitoisia työntekijöitä. He ovat kehittäneet valmistusprosessit, tuotantojärjestelmät ja ainutlaatuisen tuotantotekniikan. He myös kehittävät jatkuvasti tuotteitamme ja palvelujamme yhä paremmiksi.

Parocilla jokainen yksityiskohta tuotannosta ja tuotekehityksestä aina asiakaspalveluun saakka on tarkoin harkittu. Meille on tärkeää, että tuotteemme tekevät arjesta entistä turvallisempaa ja mukavampaa. Tuotteillamme on todellista merkitystä! Olemme ylpeitä työstämme ja saavutuksistamme.  

Parocin arvot

Tuotteitamme käytetään vaativissa sovelluksissa. Jokainen prosessin yksityiskohta niin valmistuksessa, logistiikassa kuin asennusvaiheessakin on mietitty huolellisesti. Työntekijämme ovat perusteellisia ja ymmärtävät yksityiskohtien merkityksen. Tärkeintä meille ovat kuitenkin vahvat arvot.

Parocin asiakkaat luottavat meihin ja pitävät yhteistyötä kanssamme sujuvana. Yhteiset arvomme auttavat pitämään yllä tätä mainetta.

Me Parocissa

  • asetamme asiakkaan etusijalle
  • teemme aina parhaamme
  • teemme päätökset viivyttelemättä, mutta harkiten
  • ilmaisemme ja viestimme näkökantamme, ideamme ja perustelumme.