Parocin vuoden 2017 vastuullisuusraportti on julkaistu

05 maalis 2018
Paroc on tänään julkaissut vuoden 2017 vastuullisuusraporttinsa. Raportissa käsitellään taloudellista, sosiaalista ja ympäristövastuuta ja esitellään Parocin vastuullisuustyön teemat Global Reporting Initiative (GRI) G4 -raportointiohjeiston mukaisesti.
”Vastuullisuus on kaiken toimintamme ytimessä: edistämme rakentamisen tehokkuutta toimittamalla asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja. Kuluneen vuoden aikana jatkoimme vastuullisuusnäkökulman vahvistamista kaikissa toiminnoissamme ja tuotteidemme elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tuotantovaiheessa pyrimme aina tuottamaan entistä enemmän pienemmällä kulutuksella”, sanoo Parocin ympäristö- ja vastuullisuuspäällikkö Emma Hansson.

”Ympäristövastuu on merkittävä osa päivittäistä toimintaamme ja kehittämissuunnitelmiamme myös vuonna 2018. Olemme sitoutuneet keskittymään hiilidioksidipäästöjen ja kaatopaikkajätteen vähentämiseen sekä operatiivisen tehokkuuden jatkuvaan parantamiseen. Se on osa DNA:tamme: haluamme aina parantaa toimintaamme. Mitä tahansa teemmekin tänään, huomenna haluamme tehdä sen vielä paremmin”, kuvailee toimitusjohtaja Anders Dahlblom.

Raportti on saatavilla englanniksi Parocin verkkosivustolla.
Se julkaistaan ainoastaan sähköisessä muodossa.