Laskurit

Laskentatyökaluilla voit määrittää eristemateriaalien tarpeen tai suunnitella toimivia eristysratkaisuja eri kohteisiin.
Paroc Calculus online calculation program

UUSI! PAROC Calculus online

Uusi PAROC Calculus online on helppokäyttöinen teknisten eristeiden mitoitusohjelma, joka toimii kaikilla laitteilla. Calculuksella voit suunnitella energiatehokkaita ja taloudellisia eristysratkaisuja talotekniikkaan sekä teollisuuden eristyskohteisiin. Ohjelma perustuu standardin SFS-EN ISO 12241:en kaavoihin.

PAROC Calculus online

PAROC Calculuksesta on tarjolla edelleen myös entinen versio, jonka voi ladata omalle tietokoneelle. Tämän ohjelmaversion käyttö vaatii rekisteröitymistä ja tietosuojakäytäntömme hyväksymistä. Rekisteröitymislomake on englanninkielinen.

Lataa PAROC Calculus omalle koneelle

PAROC Calculuksen latausohjeet (pdf) 
PAROC Calculuksen käyttöohjeet (pdf)

 

Parafon sound calculator

PARAFON Sound Calculator

Laskentaohjelma PARAFON akustointituotteiden jälkikaiunta-aikojen laskemiseen ja vertailuun erilaisissa tiloissa. Laskentaohjelma on englanninkielinen. Voit käyttää sitä netissä tai ladata sen puhelimeesi App-storesta tai Play-kaupasta.

 

 

Lisäeristyslaskuri

Laske miten lisäeristys vaikuttaa rakennuksen energiankulutukseen. Täydennä tiedot laskuriin ja katso miten paljon energiaa rakennuksessa voi säästää. Tutustu samalla eri lisäeristysratkaisuihin. Laskuri kattaa pientalot,  kerrostalot  ja rivitalot. 

 

 

Rahtihintalaskuri (.xls)

Helppokäyttöisellä excel-pohjaisella rahtihintalaskurilla voit laskea Paroc rakennuseristeiden rahtihintoja Suomen toimituksille.