Laskurit

Laskentatyökaluilla voit määrittää eristemateriaalien tarpeen tai suunnitella toimivia eristysratkaisuja eri kohteisiin.

PAROC® Calculus

PAROC Calculus maksuton, helppokäyttöinen teknisten eristeiden mitoitusohjelma, joka toimii kaikilla laitteilla. Calculuksella voit suunnitella energiatehokkaita ja taloudellisia eristysratkaisuja talotekniikan, prosessiteollisuuden sekä laivateollisuuden eristyskohteisiin. Ohjelma perustuu standardin SFS-EN ISO 12241 kaavoihin.

PAROC Calculus

PAROC Calculukseen rekisteröityminen tarjoaa hyviä lisätoiminnallisuuksia; voit luoda projekteja ja omia räätälöityjä tuotteita. Tämän ohjelmaversion käyttö vaatii tietosuojakäytäntömme hyväksymistä. Rekisteröitymislomake on englanninkielinen.

PAROC Calculus käyttöohje (pdf)

 

Parafon sound calculator

PARAFON Sound Calculator

Laskentaohjelma PARAFON akustointituotteiden jälkikaiunta-aikojen laskemiseen ja vertailuun erilaisissa tiloissa. Laskentaohjelma on englanninkielinen. Voit käyttää sitä netissä tai ladata sen puhelimeesi App-storesta tai Play-kaupasta.

 

PAROC Hvac Fire laskuri

PAROC Hvac Fire laskuri

PAROC Hvac Fire -laskurista löytyvät voimassa olevat paloeristysratkaisut pyöreille ja suorakaidekanaville. Laskurissa valitaan eristettävän kanavan muoto ja vaadittava paloluokka sekä annetaan kanavan mitat. Laskuri antaa vaihtoehdot käytettäville tuotteille ja kertoo eristeen materiaalimenekin sekä eristyksen painon.

 

 

Lisäeristyslaskuri

Laske miten lisäeristys vaikuttaa rakennuksen energiankulutukseen. Täydennä tiedot laskuriin ja katso miten paljon energiaa rakennuksessa voi säästää. Tutustu samalla eri lisäeristysratkaisuihin. Laskuri kattaa pientalot,  kerrostalot  ja rivitalot. 

 

 

Rahtihintalaskuri (.xls)

Helppokäyttöisellä excel-pohjaisella rahtihintalaskurilla voit laskea Paroc rakennuseristeiden rahtihintoja Suomen toimituksille.