Paroc yrityksenä

Parocin kivivillasta valmistetut energiatehokkaat ja paloturvalliset eristeratkaisut vastaavat uudis- ja korjausrakentamisen, laiva- ja offshore-teollisuuden ja muun rakentamisen tarpeisiin.

80-vuotisen historiamme aikana olemme ansainneet korkealaatuisilla tuotteillamme, teknisellä osaamisellamme ja vastuullisuudellamme vakaan maineen niin omakotitalorakentajien, arkkitehtien, urakoitsijoiden, välittäjien kuin teollisten valmistajienkin keskuudessa. Olemme markkinajohtaja markkinaosuudella mitattuna sekä rakennus- että teknisissä eristeissä ydinmarkkinoillamme Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa. Lisäksi meillä on vahvan haastajan asema Puolassa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Norjassa ja Venäjällä.

Tuotenimestään PAROC ja tutuista punavalkoraidallisesta pakkauksestaan helposti tunnistettaviin tuotteisiimme kuuluvat muun muassa lämpöeristeet, ulkoseinien palo- ja äänieristeet, kattoeristeet, lattiaeristeet, välilattiaeristeet ja väliseinäeristeet sekä tekniset eristeet LVI-ratkaisuihin, prosessiteollisuuteen, laivanrakennus- ja offshore-teollisuuteen sekä OEM-teollisuuteen. 

Vuonna 2018 Parocista tuli osa Owens Corningia. Owens Corning kehittää, valmistaa ja markkinoi eristeitä, kattomateriaaleja ja lasikuituyhdistelmämateriaaleja. Lisätietoja Owens Corningista on saatavilla yrityksen kotisivuilla osoitteessa www.owenscorning.com.