Paroc yrityksenä

About Paroc

Paroc Group on yksi Euroopan johtavista energiatehokkaiden ja paloturvallisten eristeratkaisujen valmistajista. 

Pääkonttorimme on Suomessa. Meillä on seitsemän tuotantolaitosta viidessä maassa ja toimintoja yhteensä 13 maassa. Myymme tuotteitamme maailmanlaajuisesti yli 40 eri maassa.

80-vuotisen historiamme aikana olemme ansainneet korkealaatuisilla tuotteillamme, teknisellä osaamisellamme ja vastuullisuudellamme vakaan maineen niin omakotitalorakentajien, arkkitehtien, urakoitsijoiden, välittäjien kuin teollisten valmistajienkin keskuudessa. Olemme markkinajohtaja markkinaosuudella mitattuna sekä rakennus- että teknisissä eristeissä ydinmarkkinoillamme Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa. Lisäksi meillä on vahvan haastajan asema asema Puolassa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Norjassa ja Venäjällä.

Tuotenimestään Paroc ja tutusta punavalkoraidallisesta pakkauksestaan helposti tunnistettaviin tuotteisiimme kuuluvat muun muassa lämpöeristeet, ulkoseinien palo- ja äänieristeet, kattoeristeet, lattiaeristeet, välilattiaeristeet ja väliseinäeristeet sekä tekniset eristeet LVI-ratkaisuihin, prosessiteollisuuteen, laivanrakennus- ja offshore-teollisuuteen sekä OEM-teollisuuteen.

Vuoden 2016 lopussa Paroc työllisti yhteensä 1 835 henkilöä.

 

 

Haluatko meille töihin?

Työpaikat-sivuilta voit lukea lisää Parocista työnantajana.