Suunnittelijoille - Rakennuseristeet

PAROC-eristeratkaisujen suunnittelu kohteeseen on helppoa, kun käytössäsi on hyvät ohjeet ja oikeat työkalut. Suunnitteluohjeet, CAD-kuvat, detaljit, laskurit, palosuojausoppaat ja kosteusopas löytyvät kaikki samalta sivulta.


CAD-kuvat

Helppokäyttöisellä rakennevalitsimella voit hakea rakennuseristeiden CAD-kuvia pdf- ja dwg-muodossa mm. käyttökohteen, paloluokan tai rakennetyypin mukaan. 
Paroc BIM

Paroc BIM-työkalu

Parocin uusi BIM-työkalu on kehitetty suunnittelijoiden ja rakentajien avuksi. ThorbiQin kehittämän työkalun avulla sopiva tuote on helppo löytää tuoteominaisuuksien tai rakenneratkaisujen kautta.

Suunnittelija voi siirtää valitsemansa tuotetiedon suoraan käyttämäänsä BIM-suunnitteluohjelmaan (Revit-, ArchiCad- tai IFC-formaatissa) tai rakentaja voi linkittää tuotteen dokumentaation esimerkiksi mallin tarkasteluohjelmaan. Dokumentit ovat myös ladattavissa ja tallennettavissa. 

ProdLib BuildUp

Paroc rakennuseristeiden tuotetiedot ja rakennemallit BIM-mallinnukseen ovat helposti saatavilla Prodlibin BuildUp materiaalikirjastosta.

ProdLib BuildUp on Revit- ja AutoCAD-ohjelmille soveltuva työkalu, jolla suunnittelija voi luoda rakennetyyppejä erilaisista materiaaleista ja tuotteista. Työkalulla voit luoda projektikohtaisia ratkaisuja oikeista materiaaleista ja tuotteista. Tiedot päivittyvät automaattisesti ja ovat aina ajan tasalla.

Sisältö on estetty

Nähdäksesi tämän sisällön, sinun täytyy hyväksyä evästeet (cookies).

Rakennuseristeiden tiheydet

Minimituotetiheydet esim. palo- ja äänisuunnitteluun sekä tuotetiheydet kuormien laskentaan.