Suunnittelijoille

PAROC-eristeratkaisujen suunnittelu kohteeseen on helppoa, kun käytössäsi on hyvät ohjeet ja oikeat työkalut. Suunnitteluohjeet, CAD-kuvat, detaljit, laskurit, palosuojausoppaat ja kosteusopas löytyvät kaikki samalta sivulta.


Rakennuseristeet BIMissä

Paroc rakennuseristeiden tuotetiedot ja rakennemallit BIM-mallinnukseen ovat nyt helposti saatavilla Prodlibin BuildUp materiaalikirjastosta.

ProdLib BuildUp on Revit- ja AutoCAD-ohjelmille soveltuva työkalu, jolla suunnittelija voi luoda rakennetyyppejä erilaisista materiaaleista ja tuotteista. Työkalulla voit luoda projektikohtaisia ratkaisuja oikeista materiaaleista ja tuotteista. Tiedot päivittyvät automaattisesti ja ovat aina ajan tasalla. 

Sisältö on estetty

Nähdäksesi tämän sisällön, sinun täytyy hyväksyä evästeet (cookies).

CAD-kuvat

Helppokäyttöisellä rakennevalitsimella voit hakea rakennuseristeiden ja akustiikan CAD-kuvia pdf- ja dwg-muodossa mm. käyttökohteen, paloluokan tai rakennetyypin mukaan. 

PARAFON Step Planning tool

Tämän työkalun avulla voit suunnitella seuraavan PARAFON STEP -kattosi. 

Valitse Step-versio (ristikot tai suora-asennus), kuvio ja väri määrittääksesi ratkaisusi ja nähdäksesi tuloksen kolmiulotteisena näkymänä.

Suunnittelutyökalun avulla voit kokeilla eri yhdistelmiä löytääksesi haluamasi ratkaisun. Täydennä projektisi yksityiskohdat ja saat täydellisen erittelyn tulostettavana PDF-tiedostona. Lisää kattoalue ja kulmalistojen pituus, jos haluat täyden materiaalilaskelman.