Webinaari Energiatehokkaat julkisivut - hyödyt taloyhtiöille

05 huhti 2024
Energiatehokkaat julkisivut webinaari 16.4.2024

Julkisivuremontin yhteydessä lisäeristäminen on hyvä keino parantaa rakennuksen energiatehokkuutta. Kannattaisiko asentaa myös aurinkopaneelit samalla? Kustannuksia mietittäessä on hyvä tietää, että taloyhtiöiden on mahdollista hakea pankista niin sanottua vihreää taloyhtiölainaa energiatehokkuutta ja päästöttömyyttä parantaville hankkeille. Mitä vihreä lainoitus tarkoittaa ja milloin se on taloyhtiöille mahdollista?

Isännöitsijän näkemyksiä julkisivuremontteihin sekä taloyhtiöiden vihreästä lainoituksesta kertoo Olli Rekonen Isännöintiliitosta. Vodavol-julkisivujärjestelmästä sekä sen toimivuudesta aurinkopaneelien kanssa kertoo Michael Diomin Constilta.
 

Webinaarin ohjelma 16.4.2024

Avaussanat
Michael Diomin, asiakkuuspäällikkö, Consti Korjausrakentaminen Oy, Taloyhtiöt

Isännöitsijän näkemys taloyhtiön julkisivukorjaukseen
Olli Rekonen, tietoasiantuntija, Isännöintiliitto

Aurinkopaneelit osana Vodavol-julkisivujärjestelmää
Michael Diomin, asiakkuuspäällikkö, Consti Korjausrakentaminen Oy, Taloyhtiöt
 

Ilmoittaudu mukaan >>

 
Onko sinulla kysymyksiä taloyhtiöiden mahdollisuudesta hakea vihreää lainoitusta? Tai haluatko tietää enemmän Vodavol-julkisivujärjestelmästä tai sen soveltuvuudesta aurinkopaneelien kanssa käytettäväksi?

Ilmoittautumislomakkeella voit jättää kysymyksesi (mielellään ennen 9.4.), webinaarissa puhujamme vastaavat ennalta valittuihin kysymyksiin. Tilaisuus tallennetaan ja tallenne on katsottavissa jälkikäteen vodavol.fi-sivulla.

Webinaari tallennetaan. Tallenne on katsottavissa jälkikäteen vodavol.fi-sivulla.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä AFRY, Consti, Hilti ja Paroc.