Sisältö on estetty

Nähdäksesi tämän sisällön, sinun täytyy hyväksyä evästeet (cookies).

Pyrimme puolittamaan hiilidioksidipäästömme vuoteen 2030 mennessä ja lopulta luopumaan fossiilisten polttoaineiden käytöstä. Yksi virstanpylväämme on sataprosenttinen uusiutuvan sähkön käyttö vuoteen 2030 mennessä.

Tuotteemme ovat paloturvallisia. Niillä on merkittävä rooli taistelussa ilmastonmuutosta vastaan. Noin 40 % ihmisten aiheuttamista kasvihuonepäästöistä syntyy rakennuksista.

Suunnittelemme tuotteemme ja ratkaisumme siten, että ne voi kierrättää ja uusiokäyttää. Vuoteen 2030 mennessä tehtailtamme ei synny enää jätettä.

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestäviä tuotteita ja ratkaisuja.

Energiatehokkuus on liiketoimintamme ytimessä

Jokainen kivivillalevy, jonka valmistamme, vähentää rakennuksen hiilidioksidipäästöjä koko sen elinkaaren ajan. Itse asiassa, lämmöneristysominaisuutensa ansiosta kivivilla säästää jokaista kivivillan valmistamisesta syntynyttä hiilidioksiditonnia kohti 200 hiilidioksiditonnia 50 vuoden aikana.

Olemme ylpeitä suhdeluvusta 1:200. Haluamme kuitenkin kehittyä entistä paremmiksi. Käännämme jokaisen kiven löytääksemme uusia tapoja säästää ja pienentää hiilijalanjälkeämme entisestään.

Uskomme yhteistyöhön asiakkaittemme kanssa sekä innovaatioiden ja ajatusten jakamiseen.

Tähän me uskomme.

Vastuullisesti toimimalla teemme maailmasta paremman