Putkieristeet, eristekourut

Kivivillasta valmistetut eristekourut sopivat hyvin talotekniikan ja teollisuuden putkistojen lämpöeristykseen. Eristekouru on turvallinen valinta, koska se kestää hyvin korkeita lämpötiloja eikä menetä eristysominaisuuksiaan käyttöikänsä aikana.

PAROC Hvac AirCoatImage

PAROC Hvac AirCoat

PAROC Hvac AirCoat on alumiinilaminaatilla päällystetty kivivillakouru. Tuote on suunniteltu käytettäväksi ilmakanavien palo-, lämmön- ja kondenssieristykseen.

PAROC Hvac Combi AluCoat TImage

PAROC Hvac Combi AluCoat T

PAROC Hvac Combi AluCoat T  on usealle putkikoolle sopiva alumiinilaminaatilla päällystetty kivivillakouru, jonka päällysteessä on pituussuuntainen teippisulkija. Tuotetta käytetään talotekniikan putkistojen lämmön- ja kondenssieristykseen.

PAROC Hvac Section AluCoat TImage

PAROC Hvac Section AluCoat T

PAROC Hvac Section AluCoat T on alumiinilaminaatilla päällystetty kivivillakouru, jonka päällysteessä on pituussuuntainen teippisulkija. Kivivillakourua käytetään talotekniikan putkistojen lämmön- ja kondenssieristykseen.

PAROC Pro Lock 100Image

PAROC Pro Lock 100

PAROC Pro Lock 100 on kivivillakouru, jossa on pituus- ja poikittaissuuntaiset pontit. Ponttien ansiosta vältetään lämpövuotoja saumakohdissa.

PAROC Pro Lock 140Image

PAROC Pro Lock 140

PAROC Pro Lock 140 on kivivillakouru, jossa on pituus ja poikittaissuuntaiset pontit. Ponttien ansiosta vältetään lämpövuotoja saumakohdissa. PAROC Pro Lock 140 -kivivillakourua käytetään kohteissa, joissa käyttölämpötila ≥ 350 ºC.

PAROC Pro Section 100Image

PAROC Pro Section 100

PAROC Pro Section 100 on kivivillakouru teollisuuden putkistojen lämmöneristykseen. PAROC Pro Section 100 -kivivillakourua valmistetaan myös halkaisemattomana sekä päistä pontattuna.

PAROC Pro Section 140Image

PAROC Pro Section 140

PAROC Pro Section 140 on kivivillakouru teollisuuden putkistojen lämmöneristykseen. Tuotetta käytetään kohteissa, joissa käyttölämpötila ≥ 350 ºC.