Kivivillakäyrät ja segmentit

Kivivillasta valmistetut käyräeristeet talotekniikan ja teollisuuden putkille. Putkien eristäminen vähentää lämpöhukkaa ja parantaa paloturvallisuutta sekä äänenvaimennusta.
PAROC Hvac AirCoat Bend 45 Image

PAROC Hvac AirCoat Bend 45

PAROC Hvac AirCoat Bend 45 on alumiinilaminaatilla päällystetystä kivivillakourusta valmistettu eristeosa. Tuote on suunniteltu käytettäväksi ilmakanavien 45º käyrien palo-, lämmön- ja kondenssieristykseen.

PAROC Hvac AirCoat Bend 90 Image

PAROC Hvac AirCoat Bend 90

PAROC Hvac AirCoat Bend 90 on alumiinilaminaatilla päällystetystä kivivillakourusta valmistettu eristeosa. Tuote on suunniteltu käytettäväksi ilmakanavien 90º käyrien palo-, lämmön- ja kondenssieristykseen.

PAROC Hvac AirCoat T-joint Image

PAROC Hvac AirCoat T-joint

PAROC Hvac AirCoat T-joint on alumiinilaminaatilla päällystetystä kivivillakourusta valmistettu eristeosa. Tuote on suunniteltu käytettäväksi ilmakanavien T-kappaleiden palo-, lämmön- ja kondenssieristykseen.

PAROC Hvac Bend AluCoat T Image

PAROC Hvac Bend AluCoat T

PAROC Hvac Bend AluCoat T on alumiinilaminaatilla päällystetty kivivillakäyrä, jonka päällysteessä on pituussuuntainen teippisulkija. Tuotetta käytetään talotekniikan putkistojen lämmön- ja kondenssieristykseen.

PAROC Hvac Bend GreyCoat T Image

PAROC Hvac Bend GreyCoat T

PAROC Hvac Bend GreyCoat T on vaaleanharmaalla alumiinilaminaatilla päällystetty kivivillakäyrä, jonka päällysteessä on pituussuuntainen teippisulkija. Tuotetta käytetään talotekniikan putkistojen lämmön- ja kondenssieristykseen.

PAROC Pro Bend 100 Image

PAROC Pro Bend 100

PAROC Pro Bend 100 on kivivillakourusta valmistettu eristekäyrä teollisuuden putkistojen lämmöneristykseen.

PAROC Pro Segment 100 Image

PAROC Pro Segment 100

PAROC Pro Segment 100 on kivivillakourusta valmistettu käyräeriste teollisuuden putkistojen lämmöneristykseen.

PAROC Pro Segment 140 Image

PAROC Pro Segment 140

PAROC Pro Segment 140 on kivivillakourusta valmistettu käyräeriste teollisuuden putkistojen lämmöneristykseen. Tuotetta käytetään kohteissa, joissa käyttölämpötila ≥ 350 ºC.