Betonieristeet

Kivivillasta valmistetut betonieristeet eristävät betonielementit tehokkaasti. Kivivilla ei kerää kosteutta ja eristeen tuuletusurat tehostavat kosteuden poistumista rakenteesta joten betonielementti kuivuu nopeammin ja näin nopeuttaa viimeistelytöiden aloittamista.
PAROC COS 5Image

PAROC COS 5 (Betonirakenne-eriste)

PAROC COS 5 -eristelevy on betonielementeissä ja paikalla valetuissa betonirakenteissa käytettävä palamaton kivivillaeriste. Eristelevyn puristusjännitys on 5 kPa, mikä tarkoittaa että levyyn saa kohdistua 500 kg/m2:n kuormitus valun aikana. Kivivillan erinomaisen vesihöyryn läpäisevyyden ansiosta kosteus pääsee kuivumaan eristeen läpi. Elementit kuivuvat näin ollen nopeasti ja rakennuksen sisätyöt voidaan aloittaa aikaisemmin.


PAROC COS 5ggtImage

PAROC COS 5ggt (Betonirakenne-eriste)

PAROC COS 5ggt -eristelevy on betonielementeissä ja paikalla valetuissa betonirakenteissa käytettävä palamaton kivivillaeriste. Eristelevyn puristusjännitys on 5 kPa, mikä tarkoittaa että levyyn saa kohdistua 500 kg/m2:n kuormitus valun aikana. Eristelevyn pinnassa on lasikuituhuovalla suojatut tuuletusurat ja levyn päissä on poikittaisura. Lasikuituhuovan tarkoituksena on pitää tuuletusurat auki valun aikana. Kivivillan erinomainen vesihöyryn läpäisevyys sallii kosteuden haihtua eristeen läpi. Tuuletusurat tehostavat kosteuden poistumista rakenteesta. Elementit kuivuvat nopeammin ja rakennuksen sisätyöt voidaan aloittaa aikaisemmin.


PAROC COS 5gtImage

PAROC COS 5gt (Betonirakenne-eriste)

PAROC COS 5gt -eristelevy on betonielementeissä ja paikalla valetuissa betonirakenteissa käytettävä palamaton kivivillaeriste. Eristelevyn puristusjännitys on 5 kPa, mikä tarkoittaa että levyyn saa kohdistua 500 kg/m2:n kuormitus valun aikana. Eristelevyn pinnassa on lasikuituhuovalla suojatut tuuletusurat. Lasikuituhuovan tarkoituksena on pitää tuuletusurat auki valun aikana. Kivivillan erinomainen vesihöyryn läpäisevyys sallii kosteuden haihtua eristeen läpi. Tuuletusurat tehostavat kosteuden poistumista rakenteesta. Elementit kuivuvat nopeammin ja rakennuksen sisätyöt voidaan aloittaa aikaisemmin.


PAROC Duo LImage

PAROC Duo L

Viistetyt PAROC Duo L -lamellieristeet on kehitetty varmistamaan omalta osaltaan puisten apukarmirakenteiden kosteusteknisesti turvallinen käyttö tuulettuvien betonirakenteisten ulkoseinien ikkuna- ja oviliittymissä.  Lamellit sopivat hyvin käytettäviksi yhdessä esim. PAROC Cortex One -eristelevyjen kanssa.
PAROC Duo L -lamellit kiinnittyvät betoniseinään betoniliiman välityksellä elementtivalun yhteydessä tai mekaanisilla kiinnikkeillä työmaa-asennuksen yhteydessä. Kaksi lamellia asennetaan aina vinot pinnat vastakkain tukemaan valumavesiltä suojaavaa bitumikaistaa. Lamellien ulkopinnat suojataan asianmukaisella hengittävällä tuulensuojateipillä.

PAROC PreCast ggtImage

PAROC PreCast ggt (Betonirakenne-eriste)

PAROC PreCast ggt -eristelevy on betonielementeissä käytettävä palamaton kivivillaeriste. Eristelevyn puristusjännitys on 5 kPa, mikä tarkoittaa että levyyn saa kohdistua 500 kg/m2:n kuormitus valun aikana. Eristelevyn pinnassa on lasikuituhuovalla suojatut tuuletusurat ja levyn päissä on poikittaisura. Lasikuituhuovan tarkoituksena on pitää tuuletusurat auki valun aikana. Kivivillan erinomainen vesihöyryn läpäisevyys sallii kosteuden haihtua eristeen läpi. Tuuletusurat tehostavat kosteuden poistumista rakenteesta. Elementit kuivuvat nopeammin, ja rakennuksen sisätyöt voidaan aloittaa aikaisemmin. PAROC PreCast -eristeiden lämmönjohtavuus on erittäin pieni, mikä pienentää betonielementin kokonaispaksuutta.