Yleiseristeet: eristelevyt ja eristematot

Monikäyttöiset pehmeät eristelevyt ja eristematot sopivat erinomaisesti ulkoseinien, yläpohjien ja alapohjien lämpö-, palo- sekä äänieristykseen. Eristelevyt ja eristematot on valmistettu palamattomasta kivivillasta eivätkä ne painu, kutistu tai menetä eristysominaisuuksiaan ajan kuluessa. Kivivillaa on helppo käsitellä, leikata ja asentaa erilaisiin rakenteisiin.
PAROC eXtraImage

PAROC eXtra (Pehmeä eristelevy)

PAROC eXtra eristelevy on valmistettu palamattomasta kivivillasta ja sitä käytetään ulkoseinien, yläpohjien ja rossipohjien lämmöneristämiseen sekä väliseinien ja -pohjien äänen- ja paloeristämiseen. Tehokkaasti eristävä eristelevy on kimmoisa ja jämäkkä. Eristelevyä on helppo käsitellä ja leikata ja se on kätevä asentaa erilaisiin rakenteisiin. Eriste ei painu, kutistu tai menetä eristysominaisuuksiaan käyttöikänsä aikana. Laaja mittavalikoima varmistaa sopivuuden eri rakenteisiin.

Tästä linkistä löydät mm.:
- Kivivillan käsittely- ja asennusohjeen 
- CAD-kuvat


PAROC eXtra proImage

PAROC eXtra pro (Pehmeä eristelevy)

PAROC eXtra pro -eristelevy on valmistettu palamattomasta kivivillasta ja sitä käytetään ulkoseinien, yläpohjien ja rossipohjien lämmöneristämiseen sekä väliseinien ja -pohjien äänen- ja paloeristämiseen. Tehokkaasti eristävä eristelevy on kimmoisa ja jämäkkä. PAROC eXtra pro -eristelevyä on helppo käsitellä ja leikata ja se on kätevä asentaa erilaisiin rakenteisiin. PAROC eXtra pro -eriste ei painu, kutistu tai menetä eristysominaisuuksiaan käyttöikänsä aikana.

Tästä linkistä löydät mm.:
- Kivivillan käsittely- ja asennusohjeen
- CAD-kuvat


PAROC Natura LanaImage

PAROC Natura Lana

PAROC Natura Lana on ensimmäinen hiilineutraali kivivillaeristeemme tutussa lambda-luokassa 0,036 W/mK. PAROC Natura Lana on energiatehokas lämmöneriste vähähiilisen rakentamisen eri käyttökohteisiin, esimerkiksi seiniin ja yläpohjiin. Hyvän lämmöneristyskyvyn lisäksi PAROC Natura Lanassa yhdistyvät kaikki kivivillan tutut edut; erinomainen palo- ja kosteusturvallisuus sekä huippuluokan äänenvaimennusominaisuudet. Pehmeä, mutta jämäkkä eristelevy on helppo ja nopea asentaa runkotolppien väliin ilman lisätukea. 

PAROC Natura Lanan tuotannossa syntyvät hiilidioksidipäästöt ovat erittäin alhaiset (GWP A1-A3* = 0,34 kg CO2ekv/m2, R=1). Nämä sekä koko tuotteen elinkaaren aikaiset kasvihuonekaasupäästöt on kompensoitu kokonaisuudessaan sertifioidun (Gold Standard) vapaaehtoisen päästökaupan hankkeiden kautta. PAROC Natura Lana on erinomainen yleiseriste vähähiiliseen rakentamiseen.

Tästä linkistä löydät mm.:
- Kivivillan käsittely- ja asennusohjeen 
- CAD-kuvat


* GWP A1-A3 sisältää tuotannon aikaiset päästöt poislukien puulavoihin liittyvät päästöt ja varastoitunut hiili (GWP fossil+luluc). Standardi EN 15804 +A2.

 

 


PAROC UNM 37Image

PAROC UNM 37 (Pehmeä mattoeriste)

PAROC UNM 37 -eristematto on valmistettu palamattomasta kivivillasta ja sitä käytetään kaarevien ja epätasaisten pintojen eristämiseen, kun tarvitaan pehmeää ja taipuisaa eristettä. Joustavaa ja tehokkaasti eristävää mattoa on helppo käsitellä ja leikata, ja se on kätevä asentaa. PAROC UNM 37 -eristematto ei painu, kutistu tai menetä eristysominaisuuksiaan käyttöikänsä aikana.

 

Tästä linkistä löydät mm.:
- Kivivillan käsittely- ja asennusohjeen 
- CAD-kuvat